

حفاظ نرده شاخ گوزنی، یکی از بهترین و ایمن ترین حفاظ نرده ها می باشد که از آن در موارد متعددی برای حفاظت از خانه ها و منازل مسکونی و تجاری استفاده می شود. در تولید حفاظ شاخ گوزنی، از دستگاهی به نام دستگاه تولید نرده حفاظ شاخ گوزنی استفاده می شود. این نوع دستگاه به خم کردن میلگرد ها در طی فرآیند ساختن حفاظ ها کمک می کند و باعث می شود تا در مدت زمان کوتاهی بتوان این حفاظ نرده ها را درست کرد. دستگاه های تولید نرده حفاظ شاخ گوزنی در انواع سه فاز و تک فاز در بازار موجود می باشند. انواع تک فاز آن از قدرت کم تری برخوردار هستند. در حالی که در مورد انواع سه فاز، قدرت آن ها بیشتر می باشد. در این مقاله سعی خواهیم کرد تا شما را با دستگاه تولید نرده حفاظ شاخ گوزنی آشنا کرده و درباره ی فرآیند تولید نرده حفاظ شاخ گوزنی توضیحاتی را خدمت شما عزیزان عرض کنیم. با ما همراه باشید.

دستگاه تولید حفاظ شاخ گوزنی چه خصوصیات و ویژگی هایی دارد؟
همانطوری که در ابتدای این مقاله خدمت شما عزیزان عرض کردیم، دستگاه تولید نرده شاخ گوزنی، یکی از پر کاربرد ترین انواع وسایل و تجهیزات فنی می باشد که از آن در تولید میلگرد های خم شده استفاده می شود. میلگرد هایی که به وسیله ی این دستگاه خم می شوند، در تولید حفاظ شاخ گوزنی مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع دستگاه در انواع مختلفی تولید می شود و به بازار این محصولات عرضه می شود. دو نوع سه فازه و تک فازه دارد که نوع سه فازه از قدرت بیشتری برخوردار است. هر کدام از این دستگاه ها قادر خواهند بود سایز های مختلفی از میلگرد ها را خم کنند. در ادامه در ارتباط با فرآیند تولید نرده شاخ گوزنی توسط دستگاه تولید حفاظ شاخ گوزنی صحبت خواهیم کرد.
مراحل تولید حفاظ نرده شاخ گوزنی
فرآیند تولید نرده شاخ گوزنی توسط دستگاه تولید حفاظ شاخ گوزنی شامل یکسری مراحل می باشد. در زیر به این مراحل اشاره می کنیم:
مرحله برش میلگرد
در مرحله ی اول از فرآیند تولید شاخ گوزنی، بایستی میلگرد های با سایز های مختلف توسط دستگاه قیچی میلگرد برش داده شوند. پس از برش دادن این میلگرد ها در سایز های مختلف، میلگرد ها برای رفتن به مرحله ی بعدی آماده می شوند. در برش دادن میلگرد ها از انواع مختلفی از دستگاه ها می توان استفاده کرد. قیچی میلگرد یکی از این دستگاه ها می باشد که کاربرد فراوانی در این زمینه داشته و می تواند در مدت زمان بسیار کوتاهی میلگرد ها را برش دهد.
مرحله ی خم میلگرد
در مرحله ی دوم، توسط دستگاه تولید شاخ گوزنی عملیات خمش میلگرد ها انجام می شود. خم شدن میلگرد ها باعث می شود که شکل شاخ گوزن به آن ها داده شود. خم میلگرد ها به کمک این دستگاه در مدت زمان بسیار کوتاهی انجام می شود. پس از خم کردن میلگرد ها، این میلگرد ها برای رفتن به مرحله ی بعدی آماده می شوند.
مرحله ی جوش دادن میلگرد
در مرحله ی سوم از فرآیند تولید نرده حفاظ شاخ گوزنی، بایستی این میلگرد ها را به یکدیگر جوش داد. از یک دستگاه جوش به این منظور استفاده می شود و میلگرد ها با شکل ها و اندازه های مختلف به یکدیگر جوش داده می شوند. در طی فرآیند جوش دادن میلگرد ها، بایستی بسیار دقت کرد که میلگرد ها به صورت کاملا درست به یکدیگر جوش داده شوند و هیچ گونه اشتباهی در این فرآیند به وجود نیاید. زیرا در صورت بروز هر گونه اشتباه در فرآیند جوش دادن میلگرد ها به همدیگر، شکل و شمایل زشت و به نرده ها و حفاظ های شاخ گوزنی داده می شود که ظاهر ناپسندی را برای نمای خانه به همراه دارد. لذا دقت در انجام جوش کاری در طی فرآیند تولید حفاظ های شاخ گوزنی بسیار مهم و حیاتی می باشد.
مرحله رنگ کردن میلگرد
یکی دیگر از مهم ترین مراحل تولید حفاظ های شاخ گوزنی توسط دستگاه تولید حفاظ شاخ گوزنی، مرحله رنگ کردن این میلگرد ها می باشد. رنگ کردن میلگرد ها علاوه بر زیبایی منحصر بفردی که به این نرده ها و حفاظ ها می بخشد، از اکسید شدن و زنگ زدن میلگرد ها نیز جلوگیری به عمل آورده و عمر آن ها را بالاتر می برد. لذا این مرحله نیز یکی از مهم ترین مراحل در تولید حفاظ شاخ گوزنی.

کلام آخر
در این مقاله سعی شد تا شما را با فرآیند تولید نرده ها و حفاظ های شاخ گوزنی توسط دستگاه تولید نرده حفاظ شاخ گوزنی آشنا کرده و درباره ی آن توضیحاتی را خدمت شما عزیزان عرض کنیم. امیدواریم این مقاله بتواند رضایت شما را بدست بیاورد.